Για 17 εκατ. δολάρια πωλείται το πρώην σπίτι του Στινγκ στο Λονδίνο

20:04 13/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Έναντι 17 εκατομμυρίων δολαρίων πωλείται το σπίτι στο οποίο έμενε για κάποιο διάστημα ο Στινγκ στο Λονδίνο. Πρόκειται για ένα παλιό αρχοντικό το οποίο όπως αναφέρει ο Gary Hersham από το κτηματομεσιτικό γραφείο Beauchamp Estates διαθέτει υπέροχη ακουστική και είναι η τέλεια λύση για μουσικούς ή ερμηνευτές που αναζητούν έναν εξαιρετικό χώρο.

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, είναι επταώροφο με δύο ταράτσες και ανελκυστήρα, μεγάλο σαλόνι και όμορφα διαμορφωμένους ιδιωτικούς κήπους. Ο

δημοφιλής καλλιτέχνης το ενοικίασε με τη σύζυγό του για περίπου δύο χρόνια όπου και έζησαν κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης της μόνιμης οικογενειακής του κατοικίας στο Westminster.

Rock star real estate: Seven-storey London mansion once home to Sting and his wife Trudie Styler goes on sale for nearly…

Δημοσιεύτηκε από Beauchamp Estates στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

Το σπίτι διαθέτει επίσης ξεχωριστό χώρο για εργασία από το σπίτι, δύο δωμάτια ανάγνωσης, τέσσερα υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σύγχρονη κουζίνα και πολλά χαρακτηριστικά της περιόδου που χτίστηκε προσεκτικά διατηρημένα, όπως μαρμάρινα τζάκια και περίτεχνα γύψινα.

Χτισμένο το 1775, το γεωργιανού ρυθμού αρχοντικό, έχει θέα στο ιστορικό πάρκο St. James’s Park που συνορεύει με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα