Γαλάτσι: Διαδήλωσαν για να δοθεί το Παλαί σε δημόσια χρήση

23:24 3/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, ανταποκρίθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουνίου, στο κάλεσμα της κίνησης φορέων και διαδήλωσαν στους δρόμους του Γαλατσίου, ζητώντας να υλοποιηθούν οι αρχικές δεσμεύσεις για δημόσια χρήση του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (Παλαί), αντί να ιδιωτικοποιηθεί.

Εξέφρασαν μάλιστα την αντίθεσή τους στην παραχώρηση μέρους των εγκαταστάσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για την

παραγωγή ψυχαγωγικού προγράμματος (X Factor). Στην κινητοποίηση συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, ενώ η διαδήλωση ξεκίνησε από το Παλαιό τέρμα Γαλατσίου, κατευθύνθηκε προς το νέο τέρμα και επέστρεψε στο χώρο της αρχικής συγκέντρωσης.
Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Ξοδεύτηκαν για το ΠΑΛΑΙ δεκάδες εκατομμύρια ευρώ των φορολογούμενων πολιτών για να φτιαχτεί για την Ολυμπιάδα του 2004.
Όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις υποσχέθηκαν ότι θα παραδοθεί στους νέους και τις νέες της περιοχής σαν δημόσιο κέντρο αθλητισμού και πολιτισμού.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ
• Το έδωσαν στην ΑΕΚ, για λίγο καιρό, χωρίς καν να πληρωθεί το μίσθωμα..
• Δρομολογήθηκε η μετατροπή του σε Εμπορικό Κέντρο των Χαραγκιώνη και Σια, γεγονός που αποτράπηκε από τις κοινωνικές αντιδράσεις.
• Το άφησαν να ρημάζει για πολλά χρόνια…
• Το παρέδωσαν στο ΤΑΙΠΕΔ για να «αξιοποιηθεί» έναντι του χρέους για το οποίο δεν ευθυνόμαστε…».

Eπίσης σε άλλο σημείο αναφέρουν:

Keywords
Τυχαία Θέματα