Γ. Κύρτσος: «Η κυβέρνηση πρέπει να βάλει την οικονομία σε σωστή πορεία» (audio)

12:07 31/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η κυβέρνηση πρέπει να κλείσει την αξιολόγηση, θέλει ένα τρίποντο για να κλείσει την αξιολόγηση, έναν τρόπο ο οποίος σίγουρα θα είναι δύσκολος και επώδυνος, αλλά θα πρέπει να βάλει την οικονομία σε σωστή πορεία. Αυτό είναι το τρίποντο για την κυβέρνηση», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.


Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Κύρτσος είπε: «πάμε καλά. Θα έλεγα ότι η εικόνα μας σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ είναι περίπου ιδανική,

αλλά σε σχέση με την κοινωνία έχουμε τεράστιο δρόμο να καλύψουμε και πολλά τρίποντα να βάλουμε για να φτάσουμε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για το αν ο κος Μητσοτάκης ελέγχει απόλυτα το κόμμα ο κος Κύρτσος τοποθετήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά:»μου δίνει την εικόνα απόλυτου κυρίαρχου. Και νομίζω ότι έχει την πολιτική ασθένεια του πατέρα του. Ίσως πάσχει και αυτός από υπερβολική αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σε οδηγήσει και σε λάθος εκτίμηση, αυτά θα τα δούμε αργότερα. Αυτή τη στιγμή είναι φανερό ότι έχει συσπειρώσει τη βάση της ΝΔ».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

The post Γ. Κύρτσος: «Η κυβέρνηση πρέπει να βάλει την οικονομία σε σωστή πορεία» (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα