Γ εθνική: Όλοι… προσκυνούν τον Απόλλωνα

20:10 5/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ εθνικής ξαναβρέθηκε ο Απόλλων Παραλιμνίου μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη του με 3-1 επί της Δόξας Προσκυνητών.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου πέτυχε τη δέκατη φετινή της νίκη (τρίτη εκτός έδρας) κι ετοιμάζεται τώρα για το ντέρμπι στο γήπεδο της με τον Αετό Ορφανού. Η αποστολή του Απόλλωνα ταξίδεψε σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην Κομοτηνή (το παιχνίδι χθες δεν διεξήχθη αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος), αγωνίστηκε χωρίς

τους δύο άρρωστους Δέντσα και Πολυζωίδη, ήταν όμως καλύτερη από τον αντίπαλο της και πήρε δίκαια τη νίκη.

Τα γκολ

27ο Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάντιτς, ο Γιάννης Κουτζαβασίλης με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

40ο Μετά από κάθετη πάσα του Ναλμπάντη, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής βγήκε τετ α τετ με τον Νικολίτσα και με πλασέ έκανε το 0-2.

70ο Με κεφαλιά πάσα ο Γαϊδαρτζής τροφοδότησε τον Κώστα Μερεσιώτη που με ψηλοκρεμαστή έκανε το 0-3.

87ο Μετά από σέντρα του Παγώνη, ο Βάσκος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Παύλος Δημητρίου: «Δίκαιη νίκη»

Ο Παύλος Δημητρίου χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και μιλώντας για τις δυσκολίες του αγώνα στην ΕΡΤ Σερρών είπε: «Ήταν κουραστικό για εμάς γιατί αναγκαστήκαμε να ταξιδέψουμε για δύο συνεχόμενες μέρες στην Κομοτηνή. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που έπρεπε να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο (πλαστικό) στη συνέχεια επιβάλαμε το ρυθμό μας. Είναι σημαντικό το δεύτερο γκολ που πετύχαμε στο 40ο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και δεν πετύχαμε και περισσότερα γκολ. Στο τέλος χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε τέρμα»

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Νικολίτσας, Πότσης(82ο Παγώνης), Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Γιολδάσης (52ο Ζήνωνος), Τρίχας, Χακάν (52ο Βάσκος), Φαρμάκης, Σιχλοιμίρης, Δραγανίδης(75ο Γιαννακίδης), Μόσχος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Τάκας(82ο Τσαούσης), Κουτζαβασίλης, Λαβιδάς, Τριανταφύλλου, Μερεσιώτης, Ρούμπος(74ο Μεταλλίδης), Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(88ο Τσομαχασβίλι), Τάντιτς(63ο Φιλέντας)

Φωτογραφίες: sportsaddict.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα