Γ. Χατζημάρκος: Θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε για να πάνε τα νησιά μπροστά

11:32 28/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται με σχέδιο και υπευθυνότητα για να πάνε τα νησιά ακόμα πιο μπροστά, έδωσε χθες -λίγες ώρες μετά την άνετη επικράτησή του από τον Α΄ γύρο των εκλογών- ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
Ευχαρίστησε τόσο τους πολίτες που τον τίμησαν με τη ψήφο τους, όσο και τους συνεργάτες του, λέγοντας πως θα συνεχίσουν να δουλεύουν σαν μια ομάδα, αφήνοντας πίσω την εκλογική διαδικασία που ήταν πολύ τοξική και πολύ χαμηλού επιπέδου.
«Εμείς ακολουθήσαμε την πιο απλή στρατηγική. Λέγαμε την αλήθεια και κοιτούσαμε τον κόσμο στα

μάτια. Δώσαμε τη μάχη των εκλογών με ευπρέπεια, ποτέ επιτιθέμενοι, αλλά πάντα αμυνόμενοι» είπε, για να προσθέσει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν αναμενόμενο για όποιον είχε αντίληψη και πραγματική επαφή με την κοινωνία.
Σ’ ότι αφορά στο θέμα που προέκυψε με τη μετακίνησή του με ελικόπτερο, ο Γιώργος Χατζημάρκος έκανε λόγο για χυδαιότητες, τονίζοντας πως οι μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με το ελικόπτερο δεν επιβάρυναν ούτε 1 ευρώ το Δημόσιο και ότι υπάρχουν τα σχετικά τιμολόγια αναρτημένα στη Διαύγεια.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα