Γ. Αρβανιτίδης : «Υπάρχει θέμα αριστερής διαπλοκής» (audio)

19:36 26/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το παιχνίδι με τις τηλεοπτικές άδειες έχει πολλές πράξεις. Είναι πραγματική ανάγκη να τακτοποιηθεί το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση είναι να καθιερώσει τους πιο αρεστούς σε αυτήν, και σωστά τίθεται ζήτημα αριστερής διαπλοκής», τόνισε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Γιώργος Αρβανιτίδης, μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή

του έλληνα πρωθυπουργού στη συνάντηση των σοσιαλιστών ευρωπαίων ηγετών στο Παρίσι σημείωσε ότι «οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές αναζητούν βηματισμό ενόψει της συνόδου της Μπρατισλάβα» προσθέτοντας «αν ο κ. Τσίπρας ενστερνίζεται τις απόψεις της σοσιαλδημοκρατίας είναι εντυπωσιακό, αλλά θα κριθεί στην πράξη». Στην ερώτηση αν το ΠΑΣΟΚ φοβάται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει το σοσιαλιστικό χώρο απάντησε «εμείς, πάντως, δεν ανησυχούμε».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει εμπλοκή στις διαδικασίες για τη συγκρότηση του κεντρώου χώρου που επιχειρείται από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΠΟΤΑΜΙ, παραδέχθηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση και υπογράμμισε «να ξεκαθαρίσει σε ποια σημεία υπάρχει κοινός τόπος και να προχωρήσουμε. Ο καθένας πρέπει να πάρει την ευθύνη του».

Keywords
Τυχαία Θέματα