Φραγκογιάννης: Εμβληματική η επένδυση της Volkswagen στην Αστυπάλαια (audio)

12:13 7/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Είναι μια φωτογραφία από το μέλλον της αυτοκίνησης, των συγκοινωνιών, της αξιοποίησης της ενέργειας, με αυτά τα λόγια χαρακτήρισε τη μεγάλη επένδυση στην Αστυπάλαια , από τη Volkswagen , ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης.

Ο κ. Φραγκογιάννης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Θάνο Σιαφάκα μίλησε για εμβληματική

επένδυση που μετατρέπει  μαζί με μια σειρά άλλων επενδύσεων τη χώρα σε έναν επενδυτικό προορισμό. Ο υφυπουργός δεν απέκλεισε το πρόγραμμα αυτό να επεκταθεί και σε άλλα νησιά ενώ αναφέρθηκε σε μετακινήσεις που θα γίνονται κατά παραγγελία , μια έξυπνη κινητικότητα κατά παραγγελία ,όπως εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα , σκούτερ και ποδήλατα θα βρίσκονται στη διάθεση πολίτων και τουριστών με χαμηλό κόστος. Για την επένδυση θα διατεθούν 25 με 30 εκατ. ευρώ, όμως η μόχλευση στην πορεία θα είναι και αυτή σημαντική υποστήριξε ο κ. Φραγκογιάννης. Τέλος, αναφερόμενος στο Συμβούλιο Κορυφής στις 10 και 11 Δεκεμβρίου εξήγησε ότι η Ελλάδα ήταν,  είναι και θα παραμείνει πυλώνας οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας στην περιοχή.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα