Δεκάδες οι νεκροί

08:43 24/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε τραγωδία βιβλικών διαστάσεων εξελίσσεται η πυρκαγιά στην Αττική όπου ώρα με την ώρα προστίθενται νέα δραματικά στοιχεία. Οι νεκροί είναι δεκάδες καθώς το ΕΚΑΒ επιβεβαιώνει το θάνατο άλλων 26 ανθρώπων στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Με βάση αυτές τις πληροφορίες ο μέχρι τώρα απολογισμός ξεπερνά τα 50 θύματα.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα των πυρκαγιών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη και οι φωτιές

σε Κινέτα, Ανατολική Αττική και Κάλαμο, καθώς επίσης και οι μεγάλες πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί χθες στην υπόλοιπη Ελλάδα, και ειδικότερα στην Κορινθία και στα Χανιά.

Δύο νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν τη νύχτα στον νομό Φωκίδας, σε δύσβατες δασικές περιοχές, στη Λάριμνα και στο Χλωμό, όπου δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Με το πρώτο φως της μέρας άρχισαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα και συγκεκριμένα 5 ελικόπτερα στην Κινέττα, 3 ελικόπτερα και δύο Καναντέρ στην Ανατολική Αττική, ένα ελικόπτερο στα Χανιά, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο στο Ζεμενό Κορινθίας, κι ένα ελικόπτερο στη Λάριμνα.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
pyrkagies stin attiki
Τυχαία Θέματα
Φονικές, Αττική,fonikes, attiki