Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016

18:49 24/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πολιτισμός και η Τέχνη πρωταγωνιστούν το φετινό καλοκαίρι στο Μαρούσι, με επίκεντρο το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2016 το οποίο θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα εκτυλίσσεται στο σύγχρονο και γνώριμο χώρο της Λεωφόρου Κηφισίας 219, στο Αμαλίειο, και υπόσχεται να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Έως το Σάββατο 16 Ιουλίου, στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ, παρουσιάζονται συναυλίες με πρωτοπόρους της ελληνικής μουσικής σκηνής (έντεχνο, ροκ,

λαϊκό, Jazz, κ.ά.), παραστάσεις θεάτρου και μπαλέτου, καθώς και παραστάσεις από τα χορευτικά και μουσικά σύνολα του Δήμου Αμαρουσίου.

Επίσης, στο «Live Stage @ the Bar» στη μικρή σκηνή, νεανικά συγκροτήματα θα δώσουν δυναμικό «παρών», με λαϊκούς, ροκ, jazz, swing και άλλους μουσικούς ρυθμούς.

«Και αυτό το καλοκαίρι, το Μαρούσι πρωτοπορεί στα πολιτιστικά δρώμενα, προσφέροντας στον καθένα την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, παρέα με την οικογένεια ή τους φίλους του. Επιδίωξή μας είναι το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες και όλοι ισότιμα να έχουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας.

Για το σκοπό αυτό, έχουμε εξασφαλίσει ειδικές προνομιακές τιμές για τους συμπολίτες μας κατόχους της Artemis Card, ενώ και φέτος βάσει κοινωνικών κριτηρίων, συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε συμμέτοχοι στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου και να μοιραστούμε μαζί όμορφες καλοκαιρινές βραδιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα