Φ. Αραμπατζή : «Επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα»

12:33 20/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την άμεση ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου (ΤΔΕ) του Προμαχώνα, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις στις διελεύσεις των τουριστών από την εν λόγω Πύλη εισόδου κατά την ερχόμενη θερινή περίοδο, ζητά με Αναφορά της προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή.

Ανταποκρινόμενη στο σχετικό αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, η κ. Αραμπατζή τονίζει στην Αναφορά της, ότι η

υποστελέχωση του εν λόγω Τμήματος, που επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο από τις περιοδικές αποσπάσεις και προσωρινές μετακινήσεις της ήδη λιγοστής δύναμής του αλλά και η κατακόρυφη ποσοστιαία αύξηση της τουριστικής κίνησης κατά τους θερινούς μήνες (Μάιος – Σεπτέμβριος), επιβάλλουν την ταχύτατη στελέχωση του ΤΔΕ στον Προμαχώνα.

Καθώς, όπως επισημαίνει, η ενδεχόμενη δυσχέρεια στην ορθή λειτουργία του, θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην τουριστική εικόνα της χώρας μας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα