Εξάσφαιρο ο Ολυμπιακός 0-6 στη Λαμία (video)

16:53 13/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός να κερδίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα με 6-0 και να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας στη Super League στη 12η αγωνιστική, σε αντίθεση με την Λαμία που παραμένει ουραγός. Τα τέρματα των «ερυθρόλευκων» πέτυχαν ο Μπουχαλάκης στο

13, ο Εμβιλά στο 34’, ο Ελ Αραμπί στο 35’, ο Σουντανί με πέναλτι στο 82’, ο Κάιπερς στο 83’ και ο Μασούρας στο 87’.

Με… φόρα μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε καθώς η μπάλα κολλούσε λόγω της βροχής, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν να επηρεάζονται. Στο 13ο λεπτό οι παίχτες του Μαρτίνς βρήκαν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα με κεφαλιά του Μπουχαλάκη και από εκεί ξεκίνησε ο χορός των τερμάτων που θα ακολουθούσαν.

Στο 29’ ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο και η ευκαιρία χάθηκε. Πέντε λεπτά αργότερα (34’) οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Εμβιλά, ενώ στο επόμενο λεπτό (35’) ήταν η σειρά του Ελ Αραμπί να σκοράρει (0-3).

Στο 56’ ήταν η σειρά της Λαμίας να απειλήσει με τον Βασιλακάκη αλλά το πλασέ που έκανε έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο. Στο 64’ οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ όταν κέρδισαν πέναλτι (το VAR έδειξε χέρι του Ραντζέλοβιτς στη περιοχή), όμως ο Ντέλετιτς από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 78’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι (χέρι του Σαραμαντά στη περιοχή ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίρινη), ο Σουντανί ευστόχησε και το σκορ πήγε στο 0-4. Στο 83’ ο Κάιπερς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5 και στο 87’ ο Μασούρας διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Εμβιλά

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντισβίλι (46΄ Τσούκαλος), Προβυδάκης, Μπουλούλης (46΄ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (85΄ Βασίλης), Ζιούλης, Ρόμανιτς, Αραμπούλι (85΄ Βλαχομήτρος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (65΄ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66΄ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46΄ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75΄ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Αραμπί (62΄ Σουντανί)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα