Εξαιρετική η παρουσία του ΕΒΕΔ στην έκθεση «FOODEXPO»

11:40 22/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOODEXPO – Greece» που πραγματοποιήθηκε 18-20 Μαρτίου 2017 στο METROPOLITAN EXPO.

Για άλλη μία χρονιά, αναδείχθηκε η ιδιαίτερη γαστρονομία του Νομού, προβλήθηκαν επιχειρήσεις και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με έντονο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στην εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε Έλληνες και ξένους επαγγελματίες και πραγματοποίησαν επιχειρηματικές συναντήσεις με πολύ καλές προοπτικές συνεργασίας.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Παπασταματίου Νικόλαος και η Γραμματέας της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου (ΔΕΤΑΠ), Αλακιώτου-Ανθοπούλου Μαριτάνα.

Ο κ. Παπασταματίου, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι το περίπτερο του Επιμελητηρίου κέρδισε τις εντυπώσεις με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Δωδεκανήσου (μελεκούνι Ρόδου, αλάτι Σύμης, σουμάδα Νισύρου, αναψυκτικά ΒΑΠ, ΚΑΙΡ κ.α) που πρόβαλλε.

«Οι επιχειρήσεις που προβλήθηκαν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, είπε, είχαν πολύ καλή και στοχευμένη παρουσία», ευχόμενος να λάβουν σύντομα θετικά αποτελέσματα από τις επαφές που έκαναν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα