Εξ αποστάσεως προπτυχιακή και μεταπτυχιακή φοίτηση από το Πανεπιστήμιο Frederick Κύπρου

13:38 30/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για τις δυνατότητες παρακολούθησης εξ αποστάσεως τόσο προπτυχιακών, αλλά και μεταπτυχιακών τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου ενημερώθηκε σήμερα πλήθος ενδιαφερομένων σε εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Unicert σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Τους παρισταμένους ενημέρωσαν από την πλευρά του Πανεπιστημίου ο κ. Κλέαρχος Χαραλάμπους και ο κ. Ν. Νούλας και Δ. Δερπάνης από την πλευρά της Unicert, oι οποίοι υπογράμμισαν μεταξύ άλλων

ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα που υλοποιούνται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick είναι αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Από την εκδήλωση που έγινε στη ΛάρισαΌπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης η εκπαίδευση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick είναι υψηλού ποιοτικού επιπέδου και οδηγεί σε αναγνωρισμένα προσόντα, που εξασφαλίζουν στους αποφοίτους του επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία, κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Στο Πανεπιστήμιο Frederick καλλιεργείται, μεταδίδεται και εφαρμόζεται η διεπιστημονική ανταλλαγή γνώσεων.
Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Έχει έδρα τη Λευκωσία, πρωτέυουσα της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ συγκεκριμένες Σχολές και Τμήματα λειτουργούν και στο παράρτημα του Πανεπιστημίου στη Λεμεσό. Οι επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

Keywords
Τυχαία Θέματα