Εθνικός Σιδηροκάστρου: Στον ίδιο… αγώνα θεατές

22:50 24/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα ήττα για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής που έχασε σήμερα 3-1 στην έδρα του από την Ασπίδα Ξάνθης. Αυτή ήταν η 14η φετινή ήττα για τον Εθνικό που παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η νεανική ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου παρουσίασε και σήμερα τα ίδια συμπτώματα και «πλήρωσε» την απειρία και κυρίως την επιθετική της δυστοκία. Σε ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτες του Σάκη Καρυπίδη έχασαν μοναδικές ευκαιρίες αλλά στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός, σήμερα ήταν η Ασπίδα Ξάνθης, που πετυχαίνει γκολ.

Μάλιστα η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά που προερχόταν από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ξάνθης ταξίδεψε στο Σιδηρόκαστρο με μόλις 13 ποδοσφαιριστές.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (για χέρι του Νίκου Σαμαρά) του Γιάννη Χριστοφορίδη (0-1). Ο Εθνικός ισοφάρισε στο 58ο με τον Μιχάλη Ευσταθιάδη(1-1). Στο 72ο ο Μπάμπης Κυριαζίδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ασπίδα Ξάνθης (1-2) και στο 87ο ο Ραφαήλ Σαββόγλου διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Γκαϊδατζάκης, Λιάτσης, Πετρίδης (84ο Βεντούζης), Σαμαράς Ν. (46ο Ευσταθιάδης), Σαμαράς Κ., Αγγελίδης, Καραχάλιος (70ο Γέρμενλης), Αβράμης, Παπίτσας, Τσεμπερίδης, Παρούκας(84ο Μιχαλιέρης)

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς Α., Νταμπανλής, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας, Κυριαζίδης, Κωτίδης(81′ Μωϋσίδης), Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος(84′ Σαββόγλου Β.), Σαββόγλου Ρ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα