Εθελοντική προσφορά φοιτητών της Θράκης για την ψυχική υγεία των πολιτών

21:51 6/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θράκης, με ανακοίνωση καλεί κάθε απόφοιτο του τμήματος της Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ και κάθε φοιτητή που έχει ολοκληρώσει και τις δύο πρακτικές και θέλει να συμβάλλει οργανωμένα στην προσπάθεια αντιμετώπισης και βελτίωσης της ψυχικής υγείας, ιδιαίτερα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας.

Ως νέοι επιστήμονες δεν μένουμε αμέτοχοι απέναντι σε αυτή την κατάσταση, έχουμε διάθεση να συμβάλουμε και να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες

που έχουν ήδη πάρει τα Σωματεία των Υγειονομικών και η ΟΕΝΓΕ. Οργανωμένα να δώσουμε το σύνθημα «Ένας για όλους και όλοι για έναν», τονίζουν.

«Για το λόγο αυτό καλούμε κάθε απόφοιτο του τμήματος της Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ και κάθε φοιτητή που έχει ολοκληρώσει και τις δύο πρακτικές και θέλει να συμβάλλει οργανωμένα στην προσπάθεια αντιμετώπισης και βελτίωσης της ψυχικής υγείας, ιδιαίτερα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας και εφόσον αυτό χρειαστεί να δηλώσει συμμετοχή στο παρακάτω email με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, περιοχή)».

Email: [email protected]
Οργανωμένα να δώσουμε το σύνθημα «Ένας για όλους και όλοι για έναν».
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη!
Δυναμώνουμε τη φωνή μας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα