Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη στα Χανιά

14:34 23/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/4/2018, από τις 09.00 έως τις 14.00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Ρόδο” (Καραϊσκάκη 62, β΄ πάροδος Χρυσοπηγής), απηύθυναν σήμερα, Δευτέρα 23/4/2018, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, οι φορείς, που τη διοργανώνουν.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελευθερία Αλιφιεράκη, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συνανθρώπους μας να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη πράξη αγάπης, όπως τη χαρακτήρισε,

η οποία αποτελεί συντονισμένη προσπάθεια, με τη συμμετοχή αρκετών φορέων.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Άγιος Ιωάννης”, Δέσποινα Ροδουσάκη, επεσήμανε ότι η πόλη μας ανταποκρίνεται σημαντικά σε κάθε κάλεσμα, έχοντας κατανοήσει σε ικανοποιητικό βαθμό τις ανάγκες, που υπάρχουν, σε εθελοντική, μη αμειβόμενη αιμοδοσία. Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε η κα. Ροδουσάκη την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Ρόδο”, Νίκος Μαθιουδάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των φορέων, κάνοντας λόγο για “δωρεά αγάπης και δωρεά ζωής”. Μάλιστα, ο κ. Μαθιουδάκης στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζουν τα μικρά παιδιά, καλώντας όσους μπορούν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα