ΕΡΤ3 – ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – Δραματική ταινία (trailer)

08:10 5/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/05/2018, στις 23:00
«LES CHANSONS D’AMOUR»
Έτος παραγωγής: (2007)

Ο φίλος της Τζούλι ο Ισμάλ ζει μαζί της. Αντί να ανησυχεί για τον χρόνο που περνάει με τη συνάδελφό του Αλίκη, η Τζούλι προσκαλεί την Αλίκη να συναντηθούν. Οι τρεις περπατούν στους δρόμους του Παρισιού, πηγαίνουν σε πάρτι, διαβάζουν και κοιμούνται μαζί. Μερικές φορές είναι αμέριμνοι, άλλες φορές υπάρχουν και ζήλιες. Μετά χτυπά ο θάνατος. Αυτοί που μένουν πίσω, προσπαθούν με διάφορους τρόπους να συμβιβαστούν με την φυγή και την απουσία

του αγαπημένου: δείχνοντας ανησυχία, τρώγοντας μαζί, προσπαθώντας για νέες σχέσεις, αλλά και να είναι ‘εκεί’ για τον άλλο. Τότε, το πνεύμα επιστρέφει και δημιουργούνται νέες δεσμεύσεις.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Cabourg Romantic Film Festival 2007 βραβείο Best Director. Cannes Film Festival 2007 υποψηφιότητα για Palme d’Or. César Awards, France 2008 βραβείο César Best Music Written for a Film και υποψηφιότητες για Most Promising Actor, Most Promising Actress και Best Sound. Globes de Cristal Awards, France 2008 υποψηφιότητες για Best Film και Best Actress. Golden Trailer Awards 2008 υποψηφιότητα για Best Foreign Romance Trailer. International Cinephile Society Awards 2009 υποψηφιότητα για Best Film Not in the English Language. International Online Cinema Awards (INOCA) 2009 υποψηφιότητα για Best Original Song. Lumiere Awards, France 2008 υποψηφιότητα για Most Promising Young Actress. Torino International Gay & Lesbian Film Festival 2008 βραβείο Special Jury Award. Étoiles d’Or, France 2008 βραβείο Best Composer.

Διάρκεια: 91′
Παραγωγή: Γαλλίας
Παίζουν: Louis Garrel, Ludivine Sagnier, Chiara Mastroianni, Clotilde Hesme.
Σκηνοθεσία: Christophe Honoré

Δείτε το trailer

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα