ΕΡΤ3 – «Κολασμένη Λεωφόρος»

01:33 3/6/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Το πέμπτο επεισόδιο της νέας αστυνομικής δραματικής σειράς «Κολασμένη Λεωφόρος» (Underbelly 3: The Golden Mile), παραγωγής Αυστραλίας 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 και ώρα 23:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια, είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του 1988-1989 και διαδραματίζεται στην

κακόφημη περιοχή Kings Cross, στο Σίδνεϊ. Αφηγείται την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, οι οποίοι αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φtάνουν σε μια περιοχή όπου κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.

Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson.

Eπεισόδιο 5ο: ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ(SAVING FACE)

Ο Louis Bayeh χρησιμοποιεί τα χρήματα του και τις γνωριμίες του στην αστυνομία για να εντοπίσει τους Shaka και Korbage για την επίθεση κατά του σπιτιού του. Αγνοεί όμως ότι ο Benny Kassab στράφηκε προς τον Jim Egan και τον Trevor Haken για βοήθεια, με αποτέλεσμα περαιτέρω επιπλοκές.
Όταν η αστυνομός Debbie Webb , η οποία εξαπατήθηκε από τον Eddie Gould για να συμμετάσχει σε μια απάτη με ασφαλιστικές, αναφέρει το περιστατικό στον διοικητή , αυτός της αποδίδει τον χαρακτηρισμό καρφί και την αγνοεί.
Η ιερόδουλη Kim Hollingsworth παίρνει την εκδίκηση της από τον λοχία Dave λέγοντας του ότι θα συμμετέχει σε ακόμα ένα σεξ σόου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα