ΕΡΤ3 – «Κολασμένη λεωφόρος»

01:38 28/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Το νέο επεισόδιο της δραματικής, αστυνομικής σειράς, 13 ωριαίων επεισοδίων με τίτλο «Κολασμένη λεωφόρος», παραγωγής Αυστραλίας 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.

Η σειρά διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross , στο Σίδνεϋ βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα
του ’88-’89. Παρακολουθούμε την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, που αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φθάνουν σε μια περιοχή που κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Eπεισόδιο 2: ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ [The Crucible]
Η Kim Hollingsworth είναι ένα κορίτσι που έχει έρθει από την επαρχία και αναγκάζεται να γίνει ιερόδουλη, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην, αφού ο φίλος της την κακοποίησε και της έκλεψε τα λεφτά.
Οι δύο αστυνομικοί Dennis Kelly και Jim Egan πιέζονται από τον Επιθεωρητή Dennis Kelly να ξεκαθαρίσουν τις υποθέσεις τους, αλλά οι δύο αστυνομικοί σχεδιάζουν να υπεξαιρέσουν από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία 200.000 δολάρια, με τη βοήθεια του μεγάλου αφεντικού των ναρκωτικών Bill Bayeh.
Αφού επιβίωσε από ένα βίαιο μαχαίρωμα, ο John Ibrahim, κλείνει μια συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Tunnel Cabaret και αγοράζει ένα ποσοστό της επιχείρησης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα