ΕΡΤ3 – «Η λευκή σκλάβα»

01:35 22/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ
Το 58ο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε
βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτώρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 58ο. Ο Miguel και οι άλλοι σκλάβοι απελευθερώνουν τον Marquez για να μεταφέρει στην πόλη ένα μήνυμα. Ο στρατηγός φτάνει στην πόλη, αλλά δεν μεταφέρει το μήνυμα, αντίθετα διατάζει τους άντρες του να πάνε να αιχμαλωτίσουν τους σκλάβους. Η Eugenia μαζεύει τα πράγματα της και ο Marquez προσπαθεί να την σταματήσει, λέγοντας της ότι θα καταστραφεί. Εκείνη φεύγει, αυτός τρέχει πίσω της και την φιλάει λέγοντας της ότι είναι η γυναίκα του. Ο Nicolas συναντάει την αληθινή Μαρκησία και της λέει ότι ήταν αρραβωνιασμένοι, αλλά μπορεί να διορθώσει ότι συνέβη. Η Μαρκησία είναι χαρούμενη. Ο Nicolas νευριάζει όταν θυμάται ότι η Victoria παρίστανε ότι ήταν η Μαρκησία. Ο Trinidad και ο Miguel ετοιμάζουν ένα νέο σχέδιο για να στείλουν το μήνυμα τους στους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Keywords
Αναζητήσεις
λευκη σκλαβα επεισοδιο 59, η λευκη σκλαβα ολα τα επεισοδια
Τυχαία Θέματα