ΕΡΤ3 – «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας»

01:09 7/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
Το 28ο επεισόδιο της νέας δραματικής, κοινωνικής σειράς «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας» (La Ronca de Oro / Voice of Freedom), παραγωγής Κολομβίας, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 63 ωριαία επεισόδια, αφηγείται την αληθινή ζωή της μεγάλης Κολομβιανής τραγουδίστριας Ελενίτα Βάργκας,

μιας ερμηνεύτριας που λατρεύτηκε όσο καμία στη χώρα της.

Επεισόδιο 28ο. Η Pilar, απογοητευμένη, μαθαίνει ότι η Helena δεν μπορεί να πληρώσει το ταξίδι της στο San Andrés, αλλά ενώ ο German εμφανίζεται και είναι διατεθειμένος να πληρώσει, η Helena είναι αντίθετη σ’ αυτό. Η Estrella ομολογεί ότι έχει δώσει το γιο της για υιοθεσία. Η Helena υπόσχεται να τη βοηθήσει να τον βρει, αλλά δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία. Η Helena ζητάει από τον Sergio να επιστρέψει στην εργασία της, αλλά αυτός την έχει ήδη αντικαταστήσει με την Clarisa και γι’ αυτό πρέπει να αποδεχτεί να εργάζεται για λιγότερα χρήματα. Ο Salas εμφανίζεται στην ψησταριά του Sergio και συναντιέται ξανά με τη Helena.

Σκηνοθεσία: Κλιτς Λόπεζ.

Πρωταγωνιστούν: Βιβιάνα Σέρνα, Μαχίντα Ίσα και Άννα Μαρία Εστουπινιάν.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ελενιτα βαργκας ερτ3 επεισοδειο 7/11/2018
Τυχαία Θέματα