ΕΡΤ3 – «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας»

01:05 20/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
Το 57ο επεισόδιο της δραματικής, κοινωνικής σειράς «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας» (La Ronca de Oro / Voice of Freedom), παραγωγής Κολομβίας, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 63 ωριαία επεισόδια, αφηγείται την αληθινή ζωή της μεγάλης Κολομβιανής τραγουδίστριας Ελενίτα Βάργκας,

μιας ερμηνεύτριας που λατρεύτηκε όσο καμία στη χώρα της.

Επεισόδιο 57ο. Η Estrella αποχαιρετάει τους φίλους της καθώς φεύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες με τον Andres για να κάνει μια θεραπεία που θα τη βοηθήσει να ξαναπερπατήσει. Ο Salas παίζει το τελευταίο του χαρτί με την Helena, αλλά αυτή δεν μπορεί πια να τον συγχωρήσει. Ο Marcos με πολύ κουράγιο αποκαλύπτει στον δικαστή τις προθέσεις του Fernando Gomez , απελευθερώνεται ο πελάτης της Maritza. H Helena απορρίπτει την πρόταση του Ruben για να γίνουν κάτι παραπάνω από φίλοι. Ο Salas αποφασίζει να εγκαταλείψει την χώρα. Η κυκλοφορία του cd από την δισκογραφική Sultan σαμποτάρει την επιτυχία του νέου άλμπουμ της Helenas με την δισκογραφική Mauro, παρ΄όλα αυτά δίνουν την μάχη τους.

Παραγωγή: Κολομβιανής
Παίζουν: Viviana Serna, Majida Issa, Ana María Estupiñán
Σκηνοθεσία: Klych López

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα