ΕΡΤ3 – «Φέλιξ»

01:02 23/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τρίτο επεισόδιο της δραματικής σειράς περιπέτειας και μυστηρίου «Φέλιξ» (Felix), Ισπανικής παραγωγής, 2018, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α’ τηλεοπτικη μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00.

Ο Φέλιξ ένας φιλήσυχος άνθρωπος, ερωτεύεται τη Χούλια, μια Ασιάτισσα, για την οποία δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα. Το ζευγάρι συναντιέται κάποιες φορές, αλλά, εντελώς αναπάντεχα, η Χούλια εξαφανίζεται. Ο Φέλιξ αντιλαμβάνεται ότι η γυναίκα που έχει ερωτευτεί δεν είναι αυτή που πίστευε.

Στην προσπάθειά του να εξακριβώσει τι ακριβώς συμβαίνει, βρίσκεται μπλεγμένος σε καταστάσεις απρόσμενες και δυσάρεστες.

Η σκηνοθεσία είναι του Cesc Gay και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Leonardo Sbaraglia, Pere Arquillué και Ginés García Millán.

Eπεισόδιο 3

Περιγραφή επεισοδίου

Ο Φέλιξ ανακαλύπτει τη σχέση της Χούλια με παράνομες τραπεζικές δραστηριότητες, στις οποίες εμπλέκονται υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της Χούλια, προκειμένου να ψάξει για περισσότερα στοιχεία και εκεί, δέχεται επίθεση από κάποιον άγνωστο. Ο Φέλιξ νιώθει απελπισμένος, καθώς, η έρευνά του δεν οδηγεί πουθενά. Στα σύνορα με τη Γαλλία, σε ένα μικρό τούνελ, ένα κορίτσι ανακαλύπτει το πτώμα μιας γυναίκας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα