ΕΡΤ3 – «ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ»: Οι παράνομοι μετανάστες του Μεξικού – Σειρά Ντοκιμαντέρ (trailer)

08:03 9/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
ΤΕΤΑΡΤΗ 09/01/2019, στις 00:00

«THE CHAMELEON»
Έτος παραγωγής: (2016)

Σειρά ντοκιμαντέρ, κοινωνικού περιεχομένου, δέκα ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Capa Presse, 2016-2017.
Ο Σεμπάστιαν είναι ένας άνθρωπος της περιπέτειας και ένας πραγματικός χαμαιλέον: όπου κι αν βρεθεί, προσαρμόζεται αμέσως.
Αυτή τη φορά, ο Σεμπάστιαν ταξιδεύει στα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη και παρακολουθεί την καθημερινότητα των ανθρώπων.
Τα ταξίδια του περιλαμβάνουν τις περιπέτειες των Λατινοαμερικάνων, που προσπαθούν να φτάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες,τη ζωή των φυλακισμένων στην Παλμασόλα
της Βολιβίας, τους εργάτες στα ορυχεία χρυσού στις Φιλιππίνες και τους χρήστες ναρκωτικών στο Μπουένος Άιρες. Ο Σεμπάστιαν μιλάει μαζί τους χωρίς προκαταλήψεις και μας παρουσιάζει τα πορτραίτα των ανθρώπων που θεωρούνται απόκληροι.

Eπεισόδιο 1 : Οι παράνομοι μετανάστες του Μεξικού (Mexico’s Illegal Migrants)

Στο Μεξικό, οι κάτοικοι κυκλοφορούν με λεωφορεία ή αεροπλάνα. Τα τρένα είναι για τα φορτία… και τους παράνομους μετανάστες. Κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από την Κεντρική Αμερική, ανεβαίνουν στα τρένα των συνόρων, ρισκάροντας τη ζωή τους, για να φτάσουν στην Αμερική. Ο Σεμπάστιαν ανεβαίνει σε ένα από αυτά τα τρένα και μία εβδομάδα μετά βρίσκεται στα σύνορα Αμερικής- Μεξικού, μια περιοχή χωρίς ταυτότητα, που ελέγχεται από το καρτέλ Σιναλόα, την πιο βίαιη, εγκληματική οργάνωση του Μεξικού.

08

Σκηνοθεσία: Sebastian PEREZ PEZZANI, Cyril THOMAS, Grégory ROUDIER, Gaël MOCAËR

Δείτε το trailer
Keywords
Τυχαία Θέματα