ΕΡΤ3 – «Απίθανα ταξίδια με τρένο» στη Βραζιλία

01:01 28/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Βραζιλία θα βρεθεί αυτή τη φορά ο Philippe Gougler στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Απίθανα ταξίδια με τρένο» (Amazing Train Journeys), που μεταδίδεται σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου 2020 και ώρα 13:00, στην ΕΡΤ3.

Επεισόδιο 2ο: Βραζιλία

Στη Βραζιλία, τα τρένα τρέχουν στο ρυθμό της σάμπα και, για μερικούς μουσικούς, είναι πραγματικές παιδικές χαρές … Το ταξίδι ξεκινάει από το Σαλβαδόρ, την πόλη με τις 365 εκκλησίες, η πιο γνωστή από τις οποίες είναι αυτή του Σενιορ ντο Μπονφιμ. Ανάμεσα

στα πολύχρωμα τυχερά βραχιόλια, την αίθουσα των θαυμάτων και τις ευλογίες για τα αυτοκινήτα, ο Philippe Gougler ανακαλύπτει αυτή την πραγματικά μοναδική εκκλησία. Στη συνέχεια, κατευθύνεται στα βόρεια της χώρας, στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Εδώ, οι σταθμοί περιβάλλονται από πλούσια φύση… Και όταν φτάνει το τρένο «ζούγκλα», είναι ένα ταξίδι όπως κανένα άλλο…

«Απίθανα ταξίδια με τρένο» 

(Amazing Train Journeys)

Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε  να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτης μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα