ΕΡΤ3 – «Άννα Καρένινα»

01:44 16/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Το 3ο & 4ο επεισόδιο απο το μυθιστόρημα του Λέων Τολστόι με τίτλο «Άννα Καρένινα», παραγωγής 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 23:00.

Μέσα στην αριστοκρατία της Ρωσίας εξελίσσεται η ιστορία της Άννα Καρένινα, μιας νέας όμορφης γυναίκας της υψηλής κοινωνίας, που ζει καταπιεσμένη με την οικογένεια της, τον σύζυγό της και τον μικρό γιο της. Σε ένα ταξίδι της γνωρίζεται με τον κόμη Βρόνσκι, έναν όμορφο, πλούσιο και κοσμικό νέο. Οι υποχρεώσεις της απέναντι στην οικογένεια
της δεν θα μπορέσουν να την κρατήσουν μακριά από τον έρωτα που αρχίζει να νιώθει για τον Βρόνσκι. Ο Βρόνσκι με το που γνωρίζει την Άννα ξεχνάει το φλερτ που είχε με την Κίτι και την ερωτεύεται. Ο κύκλος των αριστοκρατών που ανήκουν δεν μπορούν να δεχτούν τον ερωτά τους.
Το αριστούργημα του Λέοντος Τολστόι σε μια εντυπωσιακή μεταφορά στη μικρή οθόνη.

Eπεισόδιο 3

Η μητέρα του Βρόνσκι εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, όταν αντιλαμβάνεται ότι τα αισθήματα του γιού της για την Άννα είναι πολύ δυνατά και τον συμβουλεύει να πάψει να την βλέπει. Η εγκυμοσύνη της Άννας φέρνει αναστάτωση στις σχέσεις της με τον Βρόνσκι, την ίδια στιγμή που ο σύζυγός της καταλαβαίνει ότι οι καταστάσεις έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και την πιέζει να προσέχει ιδιαίτερα τη δημόσια εικόνα της και να δείχνει ότι είναι μια έντιμη σύζυγος….
Eπεισόδιο 4
Ο Βρόνσκι προσπαθεί να βρει την Άννα και πηγαίνει στο σπίτι της. Εκεί συναντιέται με τον Καρένιν και η κατάσταση εξελίσσεται πολύ άσχημα. Ωστόσο, η Άννα ομολογεί ότι μετά το διαζύγιο, τα βάσανα όλων θα τελειώσουν, αλλά αυτά τα λόγια φτάνουν τον Καρένιν στα άκρα.
Η υγεία της ‘Αννας επιδεινώνεται συνεχώς και μέσα στο παραλήρημά της ζητάει από τον Καρένιν να την συγχωρήσει. Ο χωρισμός από το παιδί της, της έχει στοιχίσει πολύ και ο γιατρός είναι πολύ απαισιόδοξος για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού που θα γεννήσει, αλλά και τη δική της…

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ερτ3 αννα καρεννινα 1, ert3 αννα καρενινα
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ3 – Άννα Καρένινα,ert3 – anna karenina