ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές» Γ’ κύκλος

02:36 15/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 24ο και 25ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που

τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 24ο

Η Μπιάνκα αισθάνεται όλο και χειρότερα και ύστερα από μια λιποθυμία ο Κριστόμπαλ ανακαλύπτει έντρομος ότι έχει δηλητηριαστεί με αρσενικό. Η Σίλια προσπαθεί να οργανώσει μια διαμαρτυρία για το μυστηριώδη θάνατο της σουφραζέτας στη φυλακή, πείθοντας και τις εργάτριες στο εργοστάσιο να συμμετάσχουν. Η Φραντζέσκα κατηγορεί τον Λουίς για την αποβολή και εκείνος απελπισμένος ζητά τη βοήθεια της δόνας Ροζαλία. Η Ντιάνα δεν εμπιστεύεται την Όλγα και προσπαθεί να πείσει τον Σαλβαδόρ ότι δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της κόρης της, εκείνος όμως δεν την πιστεύει. Τέλος, ο Καρλίτος καταλαβαίνει ότι η Ελίσα προσεγγίζει το θείο του Χιλάριο, αποσκοπώντας στην περιουσία του.

Eπεισόδιο 25ο

Η Αντέλα ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι των αδελφών της και να ζήσει με τον Χερμάν. Στο μεταξύ, η Σίλια και οι εργάτριες διαδηλώνουν, ζητώντας δικαιοσύνη για το θάνατο της σουφραζέτας, γεγονός που αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα στο εργοστάσιο. Η Φραντζέσκα έρχεται αντιμέτωπη με τον Λουίς, καθώς τώρα που έχασε το παιδί που περίμεναν, εκείνη θέλει να βλέπει τον Γκαμπριέλ. Η Ελίσα αποφασίζει να προχωρήσει τη σχέση της με τον Χιλάριο, πράγμα που προβληματίζει τη φίλη της Σοφία. Ο Σαλβαδόρ αποφασίζει να δώσει χρήματα στην Όλγα, όμως σε αντάλλαγμα έχει μια πρόταση να της κάνει, η Ντιάνα όμως αποφασίζει να ερευνήσει περισσότερο το παρελθόν αυτής της γυναίκας, καθώς δεν την εμπιστεύεται. Και ο Κριστόμπαλ ερευνά τη δηλητηρίαση της Μπιάνκα, καταλήγοντας σε μια απίστευτη ανακάλυψη.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα