ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

01:36 11/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 20ο και 21ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες,

μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 20o

Η Ντιάνα ενθουσιάζεται με την επαγγελματική πρόταση που δέχεται να παράγουν υφάσματα για τον γαλλικό στρατό σε αντίθεση με τον Σαλβαδόρ που διαφωνεί, γεγονός που προμηνύει τριβές. Η Λορέντζα σοκάρεται όταν γίνεται μάρτυρας ενός φιλιού μεταξύ της Σίλια και της Αουρόρα και το σκάει από το σπίτι, πράγμα που φοβίζει πολύ την Αουρόρα, μήπως η νεαρή κοπέλα αποκαλύψει το μυστικό τους. Η δόνα Ντολόρες εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι της Μπιάνκα, η οποία δεν αντέχει άλλο τη σκληρή κριτική της πεθεράς της. Ο Κριστόμπαλ δέχεται και αυτός κατηγορίες από τη Μαρίνα και φοβάται πια για το μέλλον της σχέσης του με την Μπιάνκα. Η Αντέλα και ο Χερμάν μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι, ευτυχισμένοι που πια θα γλιτώσουν από τον δον Λουίς.

Επεισόδιο 21ο

Η Σίλια και η Αουρόρα φροντίζουν τη Λορέντζα και το μωρό της και αυτή είναι τόσο ευγνώμων που υπόσχεται να μην αποκαλύψει το μυστικό τους. Η δόνα Ντολόρες δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται στην Μπιάνκα, η οποία είναι αποφασισμένη να παριστάνει για τα μάτια του κόσμου την ευτυχισμένη σύζυγο του Ροδόλφο, αναγκάζεται όμως τελικά να ζητήσει την παρέμβαση του συζύγου της για να γλιτώσει από την πεθερά της. Ο Ενρίκε, χαρούμενος που βρέθηκε μάρτυρας, ώστε να επιβεβαιώσει ενώπιον του δικαστηρίου ότι το συμβάν που κόστισε τη ζωή του αστυνομικού ήταν ατύχημα, δίνει χρήματα στην Αντέλα για να πληρώσει τους προμηθευτές. Δυστυχώς, κλέβουν τα χρήματα και η Αντόνια θα κατηγορήσει την Αντέλα. Όλα όμως τα προβλήματα των αδελφών Σίλβα εξαφανίζονται με την επιστροφή της Ροζαλία στο σπίτι.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα