ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

01:33 7/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 53ο και το 54ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή

χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 53οΗ δόνα Ντολόρες συμφιλιώνεται με την Μπιάνκα και ζητά συγχώρεση για όλο το κακό που της έκανε, βρίσκει όμως παράλληλα την ευκαιρία να τη ρωτήσει και κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ο Κριστόμπαλ ενημερώνει τις αδελφές ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένες για το χειρότερο. Η Σίλια, αν και είχε κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό της, αποφασίζει να παρουσιάσει στις αδελφές της την Αουρόρα ως σύντροφό της. Ο Χερμάν έρχεται αντιμέτωπος με τους εργάτες και ανακαλύπτει ότι η Αντέλα παρενέβη για να προσληφθεί στο εργοστάσιο. Ο Σαλβαδόρ προειδοποιεί τον Μπερνάρντο για την Καρολίνα, όμως εκείνος πιστεύει ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.Επεισόδιο 54οΗ Μπιάνκα υποβάλλεται στην πρώτη θεραπεία ακτινοβολίας. Παρά την ταλαιπωρία αισθάνεται αισιόδοξη και ζητά από τον Κριστόμπαλ και τον Ροδόλφο να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους. Το ίδιο λέει στις αδελφές της, θέτοντας σε κίνδυνο τα σχέδια φυγής της Σίλια και της Αουρόρα. Έχοντας ανακαλύψει ότι η Αντέλα έχει μεσολαβήσει για την πρόσληψή του στο εργοστάσιο, ο Χερμάν γίνεται ψυχρός απέναντί της και προκαλείται μεγάλη ρήξη στο γάμο τους.
Ο Σαλβαδόρ προσφέρει στον Μιγκέλ τη διεύθυνση του εργοστασίου, χωρίς να υπολογίσει την Ντιάνα που διαφωνεί, ενώ η δόνα Ντολόρες, ζητά από τον Ροδόλφο να προσπαθήσει να υπονομεύσει τη συνεργασία με το γαλλικό στρατό. Ενώ η Μερσεντίτας ενημερώνει τον έκπληκτο Ραϊμούνδο ότι είναι έγκυος, η Ελίσα κλέβει χρήματα από τον δον Λουίς, για να ξεκινήσει την κοινή της ζωή με τον Χοσέ Μαρία. Όμως, ο δον Λουίς δεν είναι απ’ αυτούς που μπορεί κανείς να ξεγελάσει εύκολα.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα