ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

01:36 1/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 45ο και το 46ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή

χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 45οΗ Μπιάνκα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η Αντέλα προσπαθεί να την εμψυχώσει. Όμως ο καρκίνος τη βυθίζει στην κατάθλιψη. Η δόνα Ντολόρες, αδιαφορώντας για τη νύφη της, θέλει να χρησιμοποιήσει την ασθένειά της για την καριέρα του γιου της. Αν και η Ελίσα προσπαθεί να αποκρύψει το φιλί μεταξύ του Σαλβαδόρ και της Μενσία για να σώσει το γάμο της αδελφής της, η Ντιάνα το μαθαίνει και παίρνει μια δραστική απόφαση. Παράλληλα, έρχεται σε σύγκρουση και με τους εργάτες, τους οποίους και απειλεί με απόλυση αν προχωρήσουν στην απεργία.
Η Ροζαλία τέλος, περνά δύσκολες στιγμές: η Καρολίνα χάνει τις αισθήσεις, ενώ ο Μπενζαμίν εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος.

Επεισόδιο 46ο

Ο Κλεμέντε θυμώνει όταν καταλαβαίνει ότι όλοι στο χωριό θεωρούν την Αουρόρα χήρα. Συνειδητοποιεί πλέον ότι η γυναίκα του δεν τον αγαπά και δεν πρόκειται να τον αγαπήσει ποτέ και η αντίδρασή του ανησυχεί τη Σίλια.
Η Σοφία, καταλαβαίνοντας πόσο αγαπά τον Χοσέ Μαρία η φίλη της Ελίσα και προσπαθώντας να βοηθήσει την κατάσταση, αποφασίζει να μιλήσει στον Καρλίτο σχετικά.
Ο Κριστόμπαλ ανησυχεί για την εξέλιξη της υγείας της Μπιάνκα και αποφασίζει να δοκιμάσει μια πειραματική θεραπεία, που όμως δεν μπορεί να γίνει στην Ισπανία. Ο Ροδόλφο προσφέρεται να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τη βοηθήσουν.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα