ΕΡΤ Κομοτηνής Ειδήσεις 4-07-2016

10:37 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Υποδομές

Άλφα τάξης παραμένει το τελωνείο Κομοτηνής

«Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του τελωνείου Κομοτηνής, παραμένει στο επίπεδο άλφα τάξης και θα αναβαθμισθεί περαιτέρω, αυτό πλέον έχει ξεκαθαρισθεί».

Αυτό ανέφερε στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο υφυπουργός Εσωτερικών, Ιωάννης Μπαλάφας για το θέμα της πρόσφατης συνεδρίασης της Διυπουργικής Επιτροπής για την κοινωνική και οικονομική

ανάπτυξη της Θράκης, την οποία δρομολόγησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μπαλάφα το κλίμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν πολύ καλό και οι τοποθετήσεις των υπουργών που συμμετείχαν ήταν καίριες και στοχευμένες στην προσπάθεια να υπάρξουν αποτελέσματα στην προώθηση των έργων είτε που αφορούν τα ενεργειακά, είτε την καθετοποίηση των γεωργικών δραστηριοτήτων, τα φορολογικά, αλλά και τον τουρισμό και το περιβάλλον. Πρωταγωνιστικός θα είναι ο ρόλος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Θράκης.
«Υπάρχει ο σχεδιασμός να ξαναγίνει άλλη μια συνεδρίαση στην οποία θα συμμετέχει και ο πρωθυπουργός και δεν αποκλείεται να ο ίδιος να παρουσιάσει τα αποτελέσματα, μετά από περιοδεία του στη Θράκη. Είναι και αυτό μέσα στο γενικό σχεδιασμό», τόνισε ο κ. Μπαλάφας.
Καταλήγοντας ο κ. Μπαλάφας ανέφερε ότι υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους αιρετούς Περιφερειάρχη και Δημάρχους και το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιλυθούν και άλλα επιμέρους ζητήματα, που του έχουν τεθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα