ΕΡΤ Κομοτηνής Ειδήσεις 12-07-2016

12:30 12/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τουρισμός

Γ. Χουλιάρας: «Ποιοι δεν θέλουν να υπάρχει το κάμπινγκ Φαναρίου;»

Την έντονη ανησυχία του για την λειτουργία του κάμπινγκ στο Φανάρι Ροδόπης, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατασκηνωτών, Γιώργος Χουλιάρας.

Ο κ. Χουλιάρας έκανε λόγο για ασυνέπεια, αδιαφορία και απίστευτη γραφειοκρατία από πλευράς δημοσίου, σε σημείο που να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για σκοπιμότητα υποβάθμισης και εκποίησης επί πινακίου φακής, του ομορφότερου κάμπινγκ της Βορείου Ελλάδας.
Αξίζει

δε να σημειωθεί πως το κατασκηνωτικό κέντρο Φαναρίου είναι ένα από τα δύο πανελλαδικά που έχει συμφωνηθεί να διατηρηθεί και να μην εκποιηθεί, ή ιδιωτικοποιηθεί.
«Έχουμε ζητήσει επανειλημμένως να γίνουν ανακαινίσεις στο χώρο, στις υποδομές, στις εγκαταστάσεις, να υπάρχει διαδίκτυο, να λειτουργήσει μάρκετ και ο χώρος του εστιατορίου, γενικά να ανοίξει το κάμπινγκ στον κόσμο. Έχουμε ζητήσει επίσης να καθιερωθεί και μία λαϊκή ζώνη, ύψους 600 ευρώ, εκτός των 1.300 και 1.000 ευρώ, που είναι οι πιο προνομιακές, με σκοπό να γεμίσουν οι 120 θέσεις του κάμπινγκ, καθώς τώρα είμαστε κάτω από τα μισά», σημείωσε ο κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα