Τ. Βάμβουκας: Κάναμε ότι μπορούσαμε για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας (audio)

19:57 1/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα προβλήματα που προέκυψαν από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη Δευτέρα και τον Δήμο Χανίων, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Βάμβουκας, παραδέχθηκε ότι υπήρξαν περιοχές όπως η Σούδα που τα προβλήματα υπερχείλισης ήταν έντονα, απέδωσε ωστόσο το φαινόμενο, στην ανάγκη παρεμβάσεων στον ποταμό Μορώνη με έργα που θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί χρόνια πριν και για τα οποία σήμερα αναζητούνται πόροι.

Ο κ. Βάμβουκας

αναγνώρισε ότι πρέπει να γίνουν δυναμικές επεμβάσεις και στον δρόμο που συνδέει το Καλαμάκι με τον Σταλό.
Τέλος, ο Δήμαρχος Χανίων έκανε γνωστό, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου ολοκληρώνουν τη μελέτη για παρεμβάσεις στο επικίνδυνα κατεστραμμένο οδόστρωμα του ΒΟΑΚ στον κόμβο της Σούδας, αν και δεν ανήκει στην αρμοδιότητά του.


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Βάμβουκας:


Η ανακοίνωση για την κακοκαιρία της Δευτέρας

«Με εντολή του Δημάρχου Χανίων, οι Υπηρεσίες του Δήμου τέθηκαν σε επιφυλακή λόγω της κακοκαιρίας. Σήμερα κάποιοι επιμένουν στην πάγια τακτική τους να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Φτάνουν στο σημείο να ισχυρίζονται ότι δήθεν το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των πολιτών», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν στην κακοκαιρία της Δευτέρας ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: « Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου λειτουργούσε κανονικά μέχρι τις 9.00 το βράδυ με υπάλληλο επιφυλακής. Από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ δέχτηκε 2 κλήσεις! Επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι τα ψέματα και την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης. Εντός της ημέρας θα ενημερώσουμε αναλυτικά τους πολίτες των Χανίων για τις επεμβάσεις του Δήμου κατά τη χθεσινή νεροποντή».
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα