ΕΡΤ Χανίων – Απ. Βουλγαράκης: Σύσκεψη για την οδική ασφάλεια στην Αντιπεριφέρεια (audio)

12:55 28/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η οδική ασφάλεια στο Νομό Χανίων, βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η υπάρχουσα μελέτη του ΚΤΕΛ για τη νομιμοποίηση των στάσεων επί του ΒΟΑΚ, από τον Καβρό έως το Καστέλι. Η χρηματοδότηση, είναι η λέξη «κλειδί» για την υλοποίηση και αυτού του σχεδιασμού, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Αντιπεριφερειάρχης

Απόστολος Βουλγαράκης. Οι στάσεις επί του «εθνικού» δρόμου θα περιοριστούν, επεσήμανε ο κ. Βουλγαράκης, προτάσσοντας ζητήματα ασφάλειας.

Η μελέτη θα υποβληθεί στον ΟΑΚ προκειμένου να ολοκληρώσει την μελέτη εφαρμογής της και να βρεθούν οι απαραίτητοι σχετικοί πόροι. Συζητήθηκε επίσης και η δημιουργία κυκλικού κόμβου στο Πιθάρι και τη Σούδα, η κάθετη και οριζόντια σήμανση στο Κολένι και τα έργα καθαρισμού στον ΒΟΑΚ.

O Αντιπεριφερειάρχης, αναφέρθηκε παράλληλα στα έργα και στις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να αρδεύεται κανονικά η περιοχή της Κουντούρας και της Παλαιόχωρας. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για περιοχές με χιλιάδες παραγόμενα προϊόντα, μέσα από θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Βουλγαράκης:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα