«Ερωτική απληστία» στην ΕΡΤ1

18:04 18/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το θρίλερ «Ερωτική απληστία» (The Square), παραγωγής Αυστραλίας 2008, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 00:30, στο πλαίσιο της ζώνης «Cine After».

Υπόθεση: Μια κρυφή σχέση – Μια αδίστακτη προδοσία – Μια αιματηρή εκδίκηση. Θέλοντας να αποδράσει από τη μονοτονία ενός γάμου χωρίς αγάπη, ο Ρέιμοντ Γιελ αρχίζει μια εξωσυζυγική σχέση με την όμορφη Κάρλα. Τα ηθικά του όρια θα δοκιμαστούν, όταν η Κάρλα του προτείνει να κλέψουν τα χρήματα από την τελευταία παρανομία του βίαιου συζύγου της. Αυτή είναι η ευκαιρία τους για να αποδράσουν από την καταπιεστική ζωή τους. Προκειμένου να μην τη χάσει, ο Ρέιμοντ δέχεται την πρότασή της. Αυτό όμως που ξεκινά σαν ένα απλό σχέδιο, σύντομα ξεφεύγει από τον έλεγχο, καθιστώντας τον Ρέι και την Κάρλα ανήμπορους να σταματήσουν την αιματηρή αλυσίδα των γεγονότων που θα ακολουθήσουν.

Σκηνοθεσία: Νας Έντγκερτον.

Παίζουν: Ντέιβιντ Ρόμπερτς, Μπιλ Χάντερ, Κλερ βαν ντερ Μπουμ, Τζόελ Έντγκερτον, Άντονι Χέις, Λούσι Μπελ, Πίτερ Φελπς, Κιέραν Ντάρσι-Σμιθ.

Διάρκεια: 99΄

The Square movie image

Keywords
Τυχαία Θέματα