Έργα βελτίωσης στο οδικό δίκτυο Αγίου Θωμά- Πύργου

10:58 26/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Χρηματοδότηση ύψους 1,6 εκ. ευρώ για την επισκευή-συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου Αγ. Θωμάς, Λαράνι, Λούρες, Πραιτώρια, Πύργος, υπέγραψε χθες, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο αφορά στην εφαρμογή έκτασης τοπικών-τμηματικών παρεμβάσεων οι οποίες περιλαμβάνουν εργασίες καθαρισμού τάφρων και τεχνικών απορροής ομβρίων, τεχνικών αντιστήριξης-αποστράγγισης-απορροής, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Σταύρος Αρναουτάκης σε δηλώσεις του για το σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την οδική ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή ανέφερε: «Πρόκειται για έναν δρόμο που έχει σημαντικά προβλήματα, τα οποία θα λυθούν με την εργολαβία, και πιστεύουμε ότι θα δώσει μία πολύ σημαντική βοήθεια σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής».

«Μετά την ολοκλήρωση του εθνικού οδικού δικτύου Αγ. Βαρβάρας-Βουρβουλίτη, άλλο ένα σημαντικό έργο το οποίο έχει να κάνει με την ασφάλεια του Πολίτη αποκτά «σάρκα και οστά», επισήμανε ο δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης. “Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και εμείς και η Περιφέρεια ενώ λειτουργούμε κάτω από αντίξοες συνθήκες προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο στον πολίτη” πρόσθεσε.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έργα, Αγίου Θωμά- Πύργου,erga, agiou thoma- pyrgou