«Έργα με προοπτική 15ετίας συντελούνται στο Δήμο Λάρισας»

10:32 14/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Στη Λάρισα γίνονται έργα και παρεμβάσεις με ορίζοντα 15ετίας » υποστήριξε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης κατά τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017.

Ο κ. Καλογιάννης σημείωσε πως η πόλη βρίσκεται σε πορεία ενός άλματος και οι παρεμβάσεις δεν έχουν εκλογικό στόχο αλλά να την μετατρέψουν σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα του Μάιου, καθώς οι δημότες θα αναγνωρίσουν την προσφορά

στην πόλη.

Έγινε εκτενής αναφορά στα τεχνικά έργα που εξελίσσονται, την κοινωνική πολιτική και τις πολιτιστικές δραστηριότητες που βοηθούν στην εξωστρέφεια και την προβολή της πόλης.

Ο κ. Καλογιάννης δήλωσε υπερήφανος για την πρόσληψη 206 ατόμων μόνιμης απασχόλησης και περιέγραψε την προσπάθεια που γίνεται να προσληφθεί νέο προσωπικό μέσα στο 2019.

«Οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής ήταν κούφια λόγια» σχολίασε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ρένα Καραλαριώτου, δίνοντας άρωμα εκλογών στην ειδική συνεδρίαση.Οι κ.κ. Κώστας Τζανακούλης και Θανάσης Μαμάκος σημείωσαν πως η πραγματικότητα διαψεύδει το Δήμαρχο και παρατήρησαν πως από την διαδικασία απουσίαζαν οι πολίτες και οι φορείς της Λάρισας. Χαρακτήρισαν μάλιστα το έργο της Δ.Α. «κατώτερο των περιστάσεων».

Ο κ. Έκτορας Νασιώκας τόνισε πως το έργο της Δ.Α. δεν είναι σημαντικό, ενώ ο κ. Ντίνος Διαμάντος στάθηκε στο γεγονός με την ενότητα του Δημοτικού Συμβουλίου πέτυχε η πόλη να αντιμετωπιστούν σοβαρά ζητήματα όπως η μεταναστευτική ροή.

Ο κ. Γ. Παζιάνας της Λαϊκής Συσπείρωσης κατέθεσε ερώτηση για τις ενέργειες που γίνονται από τη Δ.Α για την αντισεισμική και αντιπυρική προστασία Δημοτικών κτιρίων και την διαφαινόμενη πρόθεση να ιδιωτικοποιηθεί μέρος της υπηρεσίας Πρασίνου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα