Ερευνα αστυνομίας για το θάνατο 57χρονου ντελιβερά στη Χίο

09:04 16/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την τελευταία του πνοή άφησε στο προαύλιο χώρο πρατηρίου βενζίνης επί της οδού Καλουτά στα Ταμπάκικα, 57χρονος διανομέας φαγητού (ντελιβεράς) που εργαζόταν σε οβελιστήριο- πιτσαρία στο κέντρο της πόλης της Χίου. Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας, 15 Απριλίου 2019. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε ο άτυχος άντρας στο νοσοκομείο της Χίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Αναμένεται η νεκροψία- νεκροτομή να δείξει τα ακριβά αίτια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες και ερευνά η Αστυνομία Χίου, πριν

το τραγικό τέλος του 57χρονου υπήρξε διαπληκτισμός με 32χρονο εργολάβο που επέβλεπε έργο στρώσης οδοστρώματος με μπετόν, το οποίο φέρεται να πάτησε με το μηχανάκι του ο εργαζόμενος διανομέας φαγητού. Στη διάθεση της αστυνομίας υπάρχει και υλικό από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου βενζίνης, όπου σταμάτησε να βάλει βενζίνη στο μηχανάκι του, που θα εξεταστεί για να δουν πως ακριβώς εκτυλίχθηκε η σκηνή ανάμεσα στον άτυχο ντελιβερά και τον εργολάβο μέχρι και τη στιγμή της κατάρρευσής του.

The post Ερευνα αστυνομίας για το θάνατο 57χρονου ντελιβερά στη Χίο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα