Ε.Π.Σ. Σερρών: Με ντέρμπι στη β φάση οι Μικτές ομάδες

19:13 26/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους αντιπάλους τους στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μικτών ομάδων έμαθαν σήμερα οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Η Μικτή ομάδα Κ16 της Ε.Π.Σ. Σερρών θα υποδεχθεί την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση του 1ου ομίλου (μία εκ των Ε.Π.Σ Καβάλας, Ξάνθης και Έβρου) ενώ η Μικτή ομάδα Κ14 της Ε.Π.Σ. Σερρών θα έχει πιο δύσκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το αντίστοιχο συγκρότημα της Ε.Π.Σ.Μακεδονίας.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος ομάδες από 20 ΕΠΣ ανά κατηγορία χωρισμένες σε δύο ομίλους με γεωγραφικά

κριτήρια και θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων είναι:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ14ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥΛάρισαΆρταΛάρισαΚέρκυρα1ος 1ου ΟμίλουΚοζάνη1ος 1ου ΟμίλουΉπειροςΔράμα2ος 1ου ΟμίλουΣέρρες2ος 1ου ΟμίλουΠρέβεζαΗμαθίαΆρταΠιερίαΉπειροςΤρίκαλαΚοζάνηΚαρδίτσαΜακεδονίαΣέρρεςΜακεδονίαΔράμαΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥΜεσσηνίαΚόρινθοςΗλείαΑργολίδαΑργολίδαΗλείαΛακωνίαΜεσσηνίαΕύβοιαΑχαΐαΕύβοιαΒοιωτίαΒοιωτίαΘεσσαλίαΑχαΐαΦθιώτιδα

Απευθείας δικαίωμα συμμετοχής στην 3η φάση της διοργάνωσης έχουν αποκτήσει, βάσει προκήρυξης, οι δύο πρώτες ομάδες από τον 12ο και 13ο όμιλο, καθώς και, κατόπιν κλήρωσης, οι ομάδες του 11ου ομίλου. Αναλυτικά, χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχουν περάσει οι ομάδες από τις εξής ΕΠΣ:

Πρωτάθλημα Κ14
Ηράκλειο, Χανιά, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Πειραιάς, Αθήνα

Πρωτάθλημα Κ16
Ηράκλειο, Ρέθυμνο ή Χανιά, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Αθήνα, Δυτ. Αττική

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα