Ε.Π.Σ. Σερρών: Κεχαγιάς και Αποστόλου είδαν Μικτές

00:43 14/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας των παίδων Νίκος Κεχαγιάς και ο σκάουτερ του Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου βρέθηκαν στις Σέρρες και παρακολούθησαν από κοντά τα παιχνίδια των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ Σερρών κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Δράμας.

Δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου που θεωρούνται από τους κορυφαίους στην Ελλάδα όσον αφορά την ανίχνευση ταλέντων και γνωρίζουν και με… κλειστά

μάτια τη διαδρομή προς Σέρρες αφού πολύ συχνά επισκέπτονται το Νομό για αυτόν το σκοπό. Ο Νίκος Κεχαγιάς είχε γράψει στο παρελθόν πολλά ονόματα Σερραίων παικτών στο… μπλοκάκι του και ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί στη Ξάνθη την απόκτηση του Γιάννη Φάκη με τον νεαρό επιθετικό να θεωρείται πλέον από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Θρακιώτικης ομάδας και να κάνει πρόσφατα και το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ. Ο Νίκος Κεχαγιάς με τη νέα του ιδιότητα πλέον ως προπονητής της Εθνικής παίδων έδωσε το παρών και στα δυο παιχνίδια. Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολούθησε το παιχνίδι των Νέων παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του στη Ξάνθη Γιώργο Τσιφούτη και τον πρώην προπονητή και άσο των «λιονταριών» Σάκη Αναστασιάδη.

Τόλης Αποστόλου και Δάκης Χάβος παρακολούθησαν παρέα τα παιχνίδια των Μικτών ομάδων

Ο Τόλης Αποστόλου έχει κάνει… δεύτερο σπίτι του τα ποδοσφαιρικά γήπεδα στις Σέρρες. Ο σκάουτερ του Ατρόμητου που από πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος στην Ελλάδα έχει στον ενεργητικό του πολλές πετυχημένες επιλογές της ομάδας του Περιστερίου σε ταλέντα, έχουν περάσει από τα χέρια του πολλά γνωστά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και είχε εισηγηθεί πριν από χρόνια την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Βασίλη Κίναλη που το 2017 είχε γίνει επαγγελματίας στην Αθηναϊκή ομάδα. Ο Τόλης Αποστόλου που είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της πετυχημένης προσπάθειας του Ατρόμητου στις παραγωγικές ηλικίες και έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη δουλειά που γίνεται στο Νομό Σερρών, παρακολούθησε και τα δύο παιχνίδια παρέα με τον πρώην παίκτη του Πανσερραϊκού κι ενός εκ των ιδιοκτητών της ακαδημίας του Sport Village Δάκη Χάβο. Τους αγώνες των Μικτών ομάδων παρακολούθησαν οι πρόεδροι των Ενώσεων, Αθανάσιος Χατζηπαντελής (Ε.Π.Σ. Σερρών) και Γιώργος Χατζησαρόγλου (Ε.Π.Σ. Δράμας), ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού Νίκος Κατσαβάκης, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού Τάκης Βάβαλης, προπονητές, παράγοντες, γονείς και φίλαθλοι.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα