Ε.Π.Σ. Σερρών: Αυτόν τον τίτλο ποιος θα τον πάρει; Οι προπονητές είπαν

01:31 18/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής περιόδου στην Ε.Π.Σ. Σερρών θα διεκδικήσουν το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου στις 18:00 μ.μ. ο Εθνικός Σιδηροκάστρου και ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και θα βρεθούν αντίπαλοι στο γήπεδο του Σιδηροκάστρου για την τελευταία αγωνιστική κι όποια ομάδα κερδίσει θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17 και θα αγωνιστεί το χρόνου στην Γ εθνική κατηγορία. Βέβαια αν το παιχνίδι ολοκληρωθεί

ισόπαλο τότε ο τίτλος θα κριθεί σε παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Κατάμεστο από κόσμο αναμένεται να είναι το γήπεδο του Σιδηροκάστρου

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σιδηρόκαστρο

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος των Σερρών ζει στο ρυθμό του αυριανού αγώνα αφού το γήπεδο του Σιδηροκάστρου αναμένεται να είναι κατάμεστο από φίλους των δύο ομάδων κι όχι μόνο αφού όλοι θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι.

Οι δύο προπονητές στην ΕΡΤ Σερρών

Οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών και είπαν:

Γιώργος Παπαδόπουλος(Καρπερή): «Αγωνίζονται δύο πολύ καλές ομάδες. Η δική μου ομάδα, η Καρπερή το απέδειξε αυτό αφού τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Ο Εθνικός Σιδηροκάστου ήταν από την αρχή μια καλή ομάδα αν και βρέθηκε πίσω βαθμολογικά κι όσο τελείωνε το πρωτάθλημα γινόταν ακόμα πιο δυνατός. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ «βαριά» φανέλα που έχει αγωνιστεί ψηλά σε κατηγορίες, εγώ την έχω δει να αγωνίζεται και στη Β εθνική κατηγορία. Αν δούμε και σε προηγούμενα πρωταθλήματα σε τέτοιους αγώνες παρουσιάζεται πολύ δυνατός, η ομάδα του Εθνικού σε κρίσιμα παιχνίδια μεταμορφώνεται, κάτι που είχε κάνει και πέρυσι στα πλέι οφ. Από την άλλη είναι η ομάδα μου, ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στα τελευταία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, μια ομάδα με ποιότητα κι αν αυτή την ποιότητα την βγάλουν οι ποδοσφαιριστές μου θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σάκης Καρυπίδης(Σιδηρόκαστρο) «Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι σαν το σκαλοπάτι που θα μας ανεβάσει στα σαλόνια της Γ εθνικής. Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη και το περιμένουμε όλοι στο Σιδηρόκαστρο. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Γιάννη Τσεμπερίδη γιατί την ομάδα την είχε έτοιμη για τα πλέι οφ. Φάνηκε ότι ο Εθνικός ήταν έτοιμος για τα πλέι οφ κι έτσι μια διαφορά που ήταν στη δεύτερη φάση των έξι πόντων καταφέραμε να την μηδενίσουμε κι αυτή τη στιγμή να παίζουμε την άνοδο στην έδρα μας»

-Που υπερτερεί η κάθε ομάδα:

Γιώργος Παπαδόπουλος(Καρπερή): «Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην τακτική και τη στρατηγική των ομάδων αφού και οι δύο προπονητές γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο ομάδων. Έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές φέτος και στο πρωτάθλημα και στα φιλικά. Ο Εθνικός χαρακτηρίζεται ως πιο δυναμική ομάδα και πιστεύω ότι θα το εκμεταλλευτεί αυτό αφού παίζει στην έδρα του. Από την άλλη η Καρπερή είναι πιο ποιοτική και πιο τεχνική ομάδα».

Σάκης Καρυπίδης (Σιδηρόκαστρο) «Αν ήταν Αύγουστος και με ρωτούσες αυτό θα έβρισκα κάτι να πω. Αυτή τη στιγμή όταν πας σε ένα παιχνίδι και είναι τελικός δεν μπορώ να βρω ούτε μειονεκτήματα ούτε πλεονεκτήματα. Πας σε ένα παιχνίδι με 90 λεπτά για ένα στόχο που είναι η άνοδος. Όποιος το πιστέψει πιο πολύ αυτό θα είναι το πλεονέκτημα του. Ευχαριστώ το Γιώργο Παπαδόπουλο που είπε για την ομάδα μου για τη βαριά φανέλα αλλά οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα, μπάλα παίζουν οι παίκτες και οι παίκτες θα τη βγάλουν την ομάδα. Μόνη η φανέλα δεν κάνει τίποτα»

Που θα κριθεί το παιχνίδι:

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στον τίτλο

Γιώργος Παπαδόπουλος (Καρπερή): Αν βγάλουμε την ποιότητα που μπορούμε θα κερδίσουμε, όμως είναι ένα παιχνίδι που δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα βρεθείς. Θα κριθεί και από την ψυχολογία και από το ποιος θα βρεθεί σε καλή μέρα. Θα κριθεί από την εμπειρία των παικτών σε τέτοια παιχνίδια κι εδώ έχει ένα προβάδισμα το Σιδηρόκαστρο. Είναι πιο έμπειρη ομάδα, έχει πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες ενώ οι δικοί μου παίκτες είναι πολύ μικροί, 21 με 22 ετών οι περισσότεροι. Θα κριθεί ποια ομάδα θα είναι τυχερή, να κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Η ομάδα μου είναι έτοιμη και αγωνιστικά και ψυχολογικά και θα πάμε να το κερδίσουμε».

Ανάλογες στιγμές θέλει να ζήσει ο Σάκης Καρυπίδης με την ομάδα του

Σάκης Καρυπίδης (Σιδηρόκαστρο): «Θα διαφωνήσω με τον Γιώργο που είπε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην τακτική. Εγώ πιστεύω γιατί μπαίνω στα αποδυτήρια και βλέπω τα παιδιά, βλέπω ότι το μάτι τους γυαλίζει. Περιμένουν πως και πως το παιχνίδι της Κυριακής και λέω «τι να τα πω σε αυτά τα παιδιά; Τα παιδιά είναι έτοιμα. Το παιχνίδι θα κριθεί στην αποφασιστικότητα των παικτών. Οι δικοί μου είναι πάνω από 100% έτοιμοι. Όποιος το θέλει πιο πολύ θα το κερδίσει. Την τύχη την καθορίζουμε μόνοι μας και όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Βέβαια είναι πλεονέκτημα το ότι παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και όλοι θα ήθελαν να έπαιζαν ένα τέτοιο παιχνίδι στην έδρα τους».

Τι θα πει στους παίκτες του πριν μπούνε στο γήπεδο;

Γιώργος Παπαδόπουλος (Καρπερή) «Είναι ευκαιρίας σας να γράψετε ιστορία. Να βγείτε πρωταθλητές και να αποδείξετε ότι επάξια πήρατε το πρωτάθλημα φέτος με μεγάλη διαφορά».

Σάκης Καρυπίδης (Σιδηρόκαστρο): «Εγώ βλέπω από σήμερα έτοιμους τους παίκτες μου. Τα παιδιά μου τηλεφωνούν και μου λένε ότι περιμένουν πως και πως την Κυριακή. Εγώ θα τους ευχαριστήσω για αυτήν την υπέροχη χρονιά που φτάσαμε μέχρι τον τελικό και θα τους πω ότι τους πιστεύω πάρα πολύ όποιο αποτέλεσμα κι αν έρθει στο παιχνίδι. Να δώσουν το 100% , δεν θα υστερήσει κανένας και μακάρι να έρθει ο στόχος, η νίκη και η άνοδος.

Η περίπτωση ισοπαλίας:

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής

Γιώργος Παπαδόπουλος (Καρπερή): «Είναι ένα καλό σενάριο για εμάς. Η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για εμάς γιατί θα πάμε σε τρίτο παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο».

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου

Σάκης Καρυπίδης (Σιδηρόκαστρο): «Το πλεονέκτημα το δικό μας είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Αν πας σε τρίτο παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τον φιλοξενούμενο. Για αυτό εμείς πρέπει να το τελειώσουμε την Κυριακή στην έδρα μας. Δεν έχουμε άλλη σκέψη πέρα από τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι που μπορεί να γίνει σε περίπτωση ισοπαλίας και μόνος μας στόχος είναι η νίκη, τίποτα άλλο.

Για την παρουσία του κόσμου:

Γιώργος Παπαδόπουλος (Καρπερή): «Ένα παιχνίδι που αξίζει να το δει ο κόσμος, θα έχει πάθος, θα έχει δύναμη σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο και σε ένα καλό αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος της Καρπερής θα είναι στο πλευρό μας».

Σάκης Καρυπίδης( Σιδηρόκαστρο): «Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Από την Τετάρτη το βράδυ δεχόμουν τηλεφωνήματα από κόσμο για το αν θα βρει εισιτήρια. Βέβαια βλέπω κινητοποίηση σε όλο το Νομό».

Keywords
Τυχαία Θέματα