Επιστρέφουν στο σχολείο οι μαθητές υπό… Όρους

21:02 24/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Να αναστείλουν για 20 ημέρες την αποχή από τα μαθήματα τους οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που πραγματοποίησε Γενική συνέλευση το Σάββατο για να αποφασίσει την περεταίρω στάση του.

Αφού εκτιμήθηκε η όλη κατάσταση μέχρι στιγμής και σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε η 20ημερη αναστολή αποχής των μαθητών από τα μαθήματα τους αναμένοντας τις ενέργειες των εμπλεκομένων φορέων και υπουργείων. Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου

Βαθέος πραγματοποίησαν για τρεις εβδομάδες αποχή από τα μαθήματα τους με αφορμή την έναρξη λειτουργίας τμήματος ΔΥΕΠ στο σχολικό συγκρότημα. Οι γονείς στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσαν πρόταση η οποία υπερψηφίστηκε με την οποία ζητούσαν την αναβολή του ΔΥΕΠ έως ότου βελτιωθούν οι συνθήκες υγιεινής στο ΚΥΤ της Σάμου από όπου έρχονται τα παιδιά που φοιτούν στα ΔΥΕΠ.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει :

“Κατόπιν της ολοκλήρωσης της Γενικής Συνέλευσης Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος στις 23-3-19,

Αποφασίστηκε ως ένδειξη καλής θελήσεως και στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που επιθυμούμε η 20ήμερη αναστολή της αποχής των μαθητών του πρωϊνού προγράμματος μαθημάτων και η συνέχιση της αποχής στο ολοήμερο πρόγραμμα, αναμένοντας τις ενέργειες των εμπλεκομένων φορέων και υπουργείων. Στο ψήφισμα συμμετείχαν 57 οικονομικά τακτοποιημένες οικογένειες εκ των οποίων οι 53 ψήφισαν την αναστολή της αποχής και οι 4 οικογένειες την συνέχιση. Μετά το πέρας του 20ημέρου θα συγκληθεί εκ νέου γενική συνέλευση όπου και θα επανέλθουμε.

The post Επιστρέφουν στο σχολείο οι μαθητές υπό… Όρους appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα