Επιμένει o χιονιάς για 7η μέρα – Πού υπάρχουν προβλήματα (video)

16:11 11/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο χιονιάς συνεχίζει να δοκιμάζει τη χώρα καθώς παραμένουν τα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας. Ισχυρές χιονοπτώσεις πλήττουν την Ήπειρο, την Θεσσαλία και την Λαμία, δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία. Χωρίς ρεύμα και νερό παραμένουν Αλόννησος και Σκόπελος. Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε πολλές περιοχές τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Χαλκιδική
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό κτηνοτρόφων

στο όρος Δραγουντέλι στη Χαλκιδική.

Σποράδες

Στην Κύμη συνεχίζονται οι προσπάθειες για να ανοίξουν οι δρόμοι, ενώ μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μεταβαίνουν σε διάφορες περιοχές για να βοηθήσουν τους κατοίκους χωριών που έχουν παγιδευτεί από τα χιόνια. Για παροχή βοήθειας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είτε με το 199 είτε με το 112.

Από το βάρος του χιονιού κατέρρευσε η σκεπή του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με τη συνδρομή ειδικών οχημάτων επιχειρούν για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα χωριά της Αλοννήσου και στην Κύμη.

Φθιώτιδα
Για περισσότερο από 2,5 ώρες εγκλωβίστηκαν σε διάφορα σημεία της εθνικής, μέσα στο νομό Φθιώτιδας περισσότερα από 25 λεωφορεία γεμάτα επιβάτες και με κατεύθυνση από Αθήνα προς τις θεσσαλικές πόλεις και την βόρεια Ελλάδα. Πριν από λίγο η αστυνομία έδωσε το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσουν και πάλι για τον προορισμό τους.

Λαμία
Στην περιοχή της Λαμίας το χιόνι έχει φτάσει τους 20 πόντους και η κυκλοφορία των οχημάτων είναι σχεδόν μηδενική.

Λάρισα

Keywords
Τυχαία Θέματα