Επιμένει η εισαγγελέας Εφετών Γ. Τσατάνη στα περί παρεμβάσεων στο έργο της

18:40 29/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ενημέρωσε η Γεωργία Τσατάνη για την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Η εισαγγελέας Εφετών επέμεινε στα περί παρεμβάσεων στο έργο της και εκτίμησε ότι έχει στοχοποιηθεί.

Η κ. Τσατάνη διευκρίνισε καταρχήν ότι δεν αμφισβητεί «την εντιμότητα του κ. Παπαγγελόπουλου, αλλά την σοβαρότητα του», σημειώνοντας ότι «δεν μπόρεσε να συμφιλιωθεί με την αλήθεια και να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το περιεχόμενο

της συνομιλίας που είχαν τόσο στο υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και τηλεφωνικά».

Τον κατηγόρησε ταυτόχρονα ότι προσπαθεί να αποδυναμώσει το περιεχόμενο της αναφοράς της για την υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, την οποία χειρίστηκε.

Η κ. Τσατάνη έκανε λόγο για λάσπη που δέχεται, υποστήριξε ότι βρίσκεται «σε ομηρία μιας προκαταρκτικής έρευνας και πιθανότατα από χθες και πειθαρχικής δίωξης» και τόνισε ότι είναι καθαρή, για αυτό και είναι πάντα όρθια.

«Όλη αυτή η προσπάθεια παρεκτροπής και αποδυνάμωσης της αναφοράς μου με οδήγησε να είμαι αγανακτισμένη, όχι όμως φοβισμένη. Δεν έχω καμία σχέση με το σκοτεινό πρόσωπο της διαπλοκής και με μαφιόζικα χτυπήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα