Επερωτήσεις και θέματα από την Λαϊκή Συσπείρωση στο ΠΣΙΝ

12:59 26/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε τέσσερις επερωτήσεις προχωρά ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων (ΠΣΙΝ) στις 29 και 30 Απριλίου στην Κεφαλονιά, η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων (ΛΑ.ΣΥ.Ι.Ν.), ενώ θέτει και δύο θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.

Ειδικότερα, η 1η επερώτηση αφορά στις εξελίξεις για την αποκατάσταση των υποδομών από τους σεισμούς και την στήριξη των σεισμοπλήκτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, η 2η, στην τήρηση του ωραρίου των καταστημάτων στην τουριστική περίοδο,

η 3η, στην αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (σ.σ. λόγω στελέχωσης των νεοσύστατων πυροσβεστικών σταθμών στα περιφερειακά αεροδρόμια που έχουν παραχωρηθεί στην FRAPORT ) και η 4η, στην λειτουργία ολιγομελών τμημάτων στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως μέτρο προστασίας των σεισμόπληκτων μαθητών.

Τέλος, σε ότι αφορά την ημερήσια διάταξη, το 1ο θέμα, αφορά στην ασφαλή, τακτική και απρόσκοπτη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης με το λιμάνι της Πάτρας και το 2Ο θέμα, στις εξελίξεις στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη στην Κεφαλονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα