Έπαιξαν ποδόσφαιρο για τα Παιδικά Χωριά SOS

17:25 16/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Eπιτυχής ήταν η διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα για τη στήριξη των παιδικών χωριών SOS.

Η διοργάνωση ήταν του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και στο δημοτικό γήπεδο, αγωνίστηκαν οι ακαδημίες του Δήμου και η Μεικτή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Παρόντες και μέλη της Εθνικής ομάδας του Euro 2004 , όπως ο Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Σωτήρης Κυργιάκος και ο Νίκος Κωστένογλου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και της δημοτικής

επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ (που έχει και την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών Ακαδημιών ποδοσφαίρου).

«Συνεχίζουμε την συνεργασία αγάπης που έχουμε ξεκινήσει με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για να στηρίξουμε το παιδί και την οικογένεια», σχολίασε ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Γιώργος Πρωτόπαππας, ενώ, από την πλευρά των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε τον ρόλο που έχει ο Αθλητισμός στην κοινωνία ως μέσο αλληλεγγύης.

«Όταν ο Δήμος, η κοινωνία και ο Αθλητισμός ενώνουν δυνάμεις για τα παιδιά δημιουργούμε κάτι όμορφο, κάτι ανθρώπινο, κάτι αληθινό. Επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε και να τονώσουμε αυτές τις συνέργειες – όπως η συγκεκριμένη με τα Παιδικά Χωριά SOS – για όσο χρειαστεί με την ευχή, βέβαια, κάποια στιγμή να μην χρειάζονται άλλο…», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα