Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας ΑμεΑ στο Βόλο

00:08 2/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το μήνυμα ότι «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι» έστειλαν σήμερα (1η Απριλίου 2019) από το Βόλο, όσοι συμμετείχαν στην 4η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ που διοργάνωσε το ομώνυμο Σωματείο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Παγκόσμια Αγκαλιά», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου. Όπως ειδικότερα δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου, κ. Σύλβια Αντώναρου, η αναπηρία είναι ταυτότητα, δεν είναι πρόβλημα και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσα από τις εκδηλώσεις

αυτές.

Μέσα από μια εντυπωσιακή επίδειξη, με μοντέλα ΑμεΑ, κάθε ηλικίας (ακόμη και παιδιά), γυναίκες και άνδρες, παραολυμπιονίκες, πρώην και νυν μοντέλα, αλλά και εστεμμένες καλλιστείων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, στο Πεδίον του Άρεως, οι συμμετέχοντες, άνθρωποι με αναπηρίες διαφόρων ειδών, απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ο,τιδήποτε κάνει κάθε άνθρωπος και το μόνο που ζητούν, είναι να το κατανοήσει αυτό και ο κόσμος και έτσι να τους αντιμετωπίζει.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Παγκόσμιας Αγκαλιά και προπονήτρια της εθνικής ομάδας μπάσκετ κωφών γυναικών κ. Αθηνά Ζέρβα τόνισε ότι στόχος ήταν να ενωθούν οι δυνάμεις όλων για δοθεί απλόχερα αγάπη και να εισπραχθεί αγάπη.

Η αναπηρία είναι ταυτότητα, όχι πρόβλημα, ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης
«Θέλει να βλέπεις με τα μάτια της ψυχής και της αγάπης και όχι με τον φθόνο….
Να μην περιμένεις να σου χτυπήσει τη πόρτα το πρόβλημα για να την υποστηρίξεις…
Αλλά να την αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα και να την εντάξεις στην ζωή σου.
Τίποτα ακατόρθωτο τίποτα άπιαστο…άλλωστε κάνεις δεν έπαθε τίποτα από την αγκαλιά, την αγάπη και την προσφορά…», επισήμαναν οι διοργανώτριες.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα