Ένταση από τους εμπόρους για το έργο

09:54 3/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου πραγματοποιούνται τα έργα ανάπλασης, είχε χθες ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, οι οποίοι τόνισαν ότι ο τρόπος πραγματοποίησης των έργων έχει φέρει μείωση του τζίρου τους κατά 60 με 70%.

Ζήτησαν επίσπευση των εργασιών, ενώ ήταν ιδιαιτέρως αιχμηροί για τη στάση του εργολάβου επισημαίνοντας ότι καθυστερεί την εκτέλεση των εργασιών.
Το αίτημα των καταστηματαρχών να φύγουν σήμερα τα πλέγματα από τη λεωφόρο Καλοκαιρινού, θα γίνει πράξη, σύμφωνα με τον εργολάβο, αλλά από αύριο.
Οι καταστηματάρχες είπαν ότι αρχικά κόσμος

κατέβαινε, αλλά λόγω της δυσκολίας στην κίνηση ταλαιπωρήθηκε και δεν το επιχείρησε δεύτερη φορά». Επίσης σημείωσαν σε κάθε τόνο πως η πορεία του έργου δε τους βοηθάει, αναφέροντας ότι άλλα είχαν ακούσει από την δημοτική αρχή και άλλα τελικά γίνονται.
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιάννης Αναστασάκης, χαρακτήρισε την ανάπλαση την πιο δύσκολη όλων των εποχών στο Ηράκλειο, λέγοντας ότι έχουν γίνει λάθη τα οποία ξεπερνιούνται και το έργο θα πάει καλύτερα από τώρα και μετά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα