Ενημέρωση πολιτικών αρχηγών από τον Αλέξη Τσίπρα

16:43 19/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς τους οποίους θα ενημερώσει για τη συμφωνία στο Eurogroup και το Κυπριακό θα έχει σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 18:00 αναμένεται να προσέλθει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ στις 19:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Την Τρίτη στις 11:00, ο κ. Τσίπρας

θα συναντηθεί διαδοχικά με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και στις 12:00 με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Στις 13:30 θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στενοί συνεργάτες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωναν πως σε όποια προσπάθεια του πρωθυπουργού να δημιουργήσει ενυτπώσεις βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών για την κατάσταση της χώρας, την αντιπολίτευση, μέσα από αυτές τις συναντήσεις, ο κ. Μητσοτάκης θα στείλει το δικό του μήνυμα, πως ότι έχουν να πουν, θα το πουν δημόσια από το βήμα της Βουλής. Ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ, προετοιμάζεται για τη »μάχη» με τον Αλέξη Τσίπρα στην προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, αναφορικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Την ίδια μέρα, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Keywords
Τυχαία Θέματα