Ένα κιλό χασίς στο λιμάνι της Μυτιλήνης

18:07 9/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη σύλληψη μιας 37χρονης αλλοδαπής προχώρησαν, χθες το πρωί στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης για παράβαση του ν. 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι Μυτιλήνης, κατά

την αποβίβαση από το πλοίο της γραμμής και μετά από ένδειξη του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9, η 37χρονη , βρέθηκε να κατέχει, μέσα στις αποσκευές της, δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού εξήντα τριών γραμμαρίων και πενήντα πέντε εκατοστών του γραμμαρίου (1.063,55gr), μία (01) πλαστική συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους είκοσι εννέα γραμμαρίων και σαράντα επτά εκατοστών του γραμμαρίου (29,47gr) και κρυσταλλική ουσία (μεθαμφεταμίνη) βάρους έντεκα γραμμαρίων και τριάντα πέντε εκατοστών του γραμμαρίου (11,35gr).

Από την Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και ένα (01) ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

The post Ένα κιλό χασίς στο λιμάνι της Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα